A BOT, VÎLCEANU, IERAN & RUS TÁRSULOTT VÁLLALKOZÁSOK ONLINE PLATFORMJÁNAK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK

Ez a Felhasználási feltételek (a továbbiakban: „Általános Felhasználási Feltételek”, „Általános Feltételek” vagy „Feltételek”) című dokumentum szabályozza az online platformhoz (a továbbiakban: Webhely ”).

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJON OLVASSA EL EZT A FELTÉTELEKET A HONLAP HOZZÁFÉRÉSE ÉS HASZNÁLATA ELŐTT, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértette és elfogadja az egyes záradékokat.

Ezek a Feltételek fontos információkat tartalmaznak a Weboldal felhasználóinak jogairól és kötelezettségeiről, valamint a BVIR-hez fűződő viszonyukról. A feltételek magukban foglalhatják az alkalmazandó törvények és rendeletek betartására vonatkozó kötelezettségeket is. Tájékoztatjuk, hogy a BVIR időről időre, egyoldalúan módosíthatja vagy kiegészítheti ezeket a feltételeket, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen térjen vissza erre az oldalra. A jelen Feltételek módosításakor frissítjük az utolsó módosítás dátumát. A Webhely folyamatos használata a Feltételek elfogadását jelenti. Ha nem fogadja el a jelen Feltételeket vagy a jövőbeni Feltételeket, akkor nem használja és nem fér hozzá (vagy továbbra sem fér hozzá) a Webhelyhez.

A jelenlegi verzió 2021.05.05-én jelent meg

———————————————————————————————————————-

Az ezen a webhelyen található információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és áttekintésre szolgálnak, ezért nem szabad és nem szabad jogi tanácsnak vagy tanácsnak értelmezni. Következésképpen, bár a Honlap jogi kérdésekről adhat tájékoztatást, ezek az információk nem jelentik az ügyvéd vagy más jogi szakember által adott konkrét tanácsok kialakítását vagy helyettesítését. Ön elfogadja, hogy az ezen a webhelyen található információk és anyagok, valamint a Webhely használata nem foglalkoztat minket, és nem hoz létre ügyvéd-ügyfél kapcsolatot Ön és a BVIR között.

Ha konkrét jogi kérdésekben van szüksége tanácsra, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ezen a weboldalon felsorolt ​​megfelelő ügyvéddel, vagy e-mailt küldhet az office@bvir.ro címre.

E-mail küldése azonban nem lesz belőled BVIR-ügyfél. Amíg a jogi képviselet feltételeiben nem állapodnak meg, mindaz, amit elküld nekünk, nem minősül kiváltságosnak és / vagy bizalmasnak. Mielőtt képviselhetjük Önt, a BVIR ügyvédje először átvezeti Önt az összeférhetetlenségi eljárásunkon és az Ön helyzetének felmérésén, majd megbizonyosodik arról, hogy kapcsolatba lép-e a problémájához legmegfelelőbb ügyvéddel.

———————————————————————————————————————-

Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget semmilyen olyan következményért, amely közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódik bármely olyan cselekedethez vagy tétlenséghez, amelyet Ön a webhelyen található információk vagy anyagok alapján tesz. Ne járjon el és / vagy ne tartózkodjon ezen információktól anélkül, hogy jogi tanácsot kérne szakképzett szakembertől.

Az ezen az oldalon található anyagokat “a jelenlegi állapotban” biztosítjuk, a BVIR kifejezett vagy hallgatólagos semmiféle garanciája nélkül.

A BVIR, a BVIR partnerei, leányvállalatai vagy a jelen webhely közreműködői semmilyen esetben sem felelnek a közvetlen, közvetett vagy egyéb károkért vagy egyéb károkért, amelyek közvetlenül, közvetve vagy más módon erednek, a hozzáféréshez vagy a webhely használatához kapcsolódóan. ez az oldal. Ezennel lemondunk minden olyan követelésről, amely velünk, partnereinkkel, leányvállalatainkkal és közreműködőinkkel szemben érvényesül. Ön elfogadja, hogy a fenti korlátozások alapvetőek a jelen Általános Szerződési Feltételekben.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint töröljük a megjegyzéseket a Webhelyről és / vagy közösségi csatornáinkról. Eltávolítjuk azokat a bejegyzéseket, amelyek kívül esnek a beszélgetés eredeti szándékán, valamint azokat, amelyek sértőek vagy illegálisak. Ezenkívül eltávolítják azokat a bejegyzéseket, amelyek személyes nyereség megszerzése céljából egy webhelyhez vagy termékhez vezetnek, vagy azokat, amelyek bizalmas információkat közölnek.

A Webhely tartalma, beleértve, de nem kizárólag, a Weboldalon bemutatott logókat, stilizált ábrázolásokat, kereskedelmi szimbólumokat, állóképeket, dinamikus képeket, szöveges és / vagy multimédiás tartalmat, a BVIR kizárólagos tulajdonát képezi, amelyre minden jog fenntartva. közvetlenül vagy közvetetten (felhasználási és / vagy közzétételi engedélyek révén) szerezték be.

Tilos másolni, terjeszteni, közzétenni, harmadik félnek továbbítani, módosítani és / vagy megváltoztatni, felhasználni, linkelni, közzétenni, a webhely bármely tartalmát a BIVR által tervezett eredetitől eltérő kontextusban felhasználni, és nem is megengedett. bármilyen, a Weboldalon kívüli tartalom felvétele, a BVIR szerzői jogát jelző jelek eltávolítása a Webhely tartalma felett, valamint részvétel a Weboldal tartalmának reprodukciójával, módosításával vagy megjelenítésével készült anyagok továbbításában, értékesítésében, terjesztésében, kivéve írásbeli beleegyezéssel kifejezetten a BVIR felé.

Minden olyan tartalomra, amelyhez a Felhasználó hozzáfér és / vagy bármilyen módon hozzáfér, a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

Kérjük, olvassa el a személyes adatok kezelésével kapcsolatos adatvédelmi irányelveket, amelyek a jelen dokumentum részét képezik.

Kérjük, olvassa el a sütikre vonatkozó irányelveket, amelyek a jelen dokumentum részét képezik.