Skip to content

A vállalat büszke portfóliójára, amely magas rangú ügyfelekből áll, köztük nemzetközi és nemzeti vállalatokból, mind az állami, mind a magánszférából, amelyek elsősorban a kereskedelemben és az iparban tevékenykednek, valamint a magánbefektetőktől és a közigazgatási szervektől.

Kidolgoztuk a szükséges tapasztalatokat is ahhoz, hogy csapatunkban tudjunk dolgozni ügyfelünkkel, hogy a közös cél a lehető leghatékonyabban valósuljon meg. Ügyfélközpontúságunk és innovatív, kreatív megközelítésünk precedenst teremtett a bonyolult jogi kérdésekben, amelyek bonyolult és olykor instabil jogi környezetben is felmerültek.

Célunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű kompetencia és integritás mellett jogi tanácsokat és segítséget nyújtsunk. Minden ügyvédünk folyékonyan beszél angolul, míg egyesek képesek a folyékony interakcióra, mind magyarul, mind olaszul.

Megerősítjük, hogy a Társaság rendelkezésre áll és hajlandó együttműködni Önnel, politikánk az, hogy jogi segítséget nyújtsunk a legmagasabb szinten, ésszerűsítsük a költségeket, az ügyfél által megbízott minden megbízáshoz hozzárendeljünk egy tapasztalt ügyvédek csapatát, akiknek a képességei a legmegfelelőbbek. minden esetre.

Ovidiu Bot

Szakterület
Ovidiu Bot a csapatunk menedzsere, ő foglalkozik az általunk végrehajtott projektek koordinálásával és felügyeletével. Ovidiu Bot több mint 40 éves jogi tapasztalattal rendelkezik, a helyi piacon széles körben elismert a kereskedelmi és üzleti jog vezetőjeként.
Ovidiu Bot különféle nagyszabású állami és magánprojektekben szerzett széleskörű szakértelme jogi gyakorlatunk alappillére, mindig sikerül egyedi stílusában innovatív és hatásos megoldásokon keresztül ügyfeleink rendelkezésére állnia.
Hosszú karrierje során Ovidiu Bot helyi szereplőket és külföldi befektetőket egyaránt képviselt, főleg az agrár-üzleti, banki, pénzügyi és ingatlan területen.

Tanulmányok
Ovidiu Bot 1980-ban végzett a Kolozsvári Egyetem jogi karán, és 1981 óta a Bihar megyei Ügyvédi Kamara tagja.

Idegennyelvek
Magyar
Angol

Elérhetőség
Mobil: +40.744.767.010
Email: ovidiu.bot@bvir.ro

Dan Cristian Vîlceanu

Szakterület
Dan Cristian Vîlceanu 2006 óta csatlakozott csapatunkhoz, általánosan a nagyváradi kereskedelmi és adóügyi perek egyik legtapasztaltabb és legismertebb szakembereként tartják számon, szoros kapcsolatban áll a helyi vállalkozókkal és megérti azokat, amely egyértelműen erősségei részét képezik.
Dan szakértelme azonban nem csupán a komplex kereskedelmi problémák megoldásában merül ki, hanem kiterjed a vállalati ügyfeleink napi tanácsadására is, kezdettől fogva részt vesz minden nagyszabású projektjükben, legyen szó befektetőkről vagy ingatlanfejlesztőkről, vagy olyanok, akik agrárüzemi vagy ipari területen tevékenykednek.
Dan hatalmas tapasztalata, amelyet ügyvédi karrierjének 15 éve alatt gyűjtött össze, lehetővé teszi számára, hogy saját stílusát alkalmazza az ügyfelekkel való kapcsolata során, elmélyülten elemezhesse a jogi kérdéseket, és figyelemre méltó megoldásokkal támogassa őket, követve „dobozon kívüli”, pragmatikus és mindig a végső célra összpontosító gondolkodásmódot.

Tanulmányok
Dan Cristian Vîlceanu a Nagyváradi Egyetem jogi karán végzett, és 2006 óta a Bihar megyei Ügyvédi Kamara tagja.

Idegennyelvek
Beszéli az angol, magyar, olasz és francia nyelveket.

Elérhetőség
Mobil: +40.726.273.293
Email: dan.vilceanu@bvir.ro

Dragoș Ieran

Szakterület

Dragoș Ieran kivételes tanácsadást, segítséget és képviseletet nyújtott a bírósági eljárások minden szakaszában, folyamatos erőfeszítéseinek sikerével, mind a hazai, mind a nemzetközi ügyfelek számára.
A szónoklat iránti vonzalmát és a jogilag érvelt ellentmondások megbeszéléseit az egyetemi évek alatt fejlesztette ki, és a bíróságokkal való első kapcsolatfelvétel óta védőügyvédként tevékenykedik.

„Minden jogi problémának van megoldása, és mi arra vagyunk szakosodva, hogy azonosítsuk az ügyfelek által kívánt eredmények elérésének optimális módját”

Gyakorlási területek

Bűnügyi törvény
Polgári jog (családjog, öröklés, adósság-behajtási és végrehajtási eljárások)
Külön jogszabályok a nem banki pénzügyi intézmények számára

Kompenzáció A.N.R.P.

Tanulmányok

Az aradi „Vasile Goldiș” nyugati egyetem jogi karán végzett
2003 óta a Bihar megyei Ügyvédi Kamara tagja.

Idegennyelvek:

Angol
magyar
Német

Elérhetőség

Mobil: +40.741.092.052
Email: dragos.ieran@bvir.ro

Szakterület
Horațiu Adrian Rus szakértelme főként a kereskedelmi szerződések tárgyalásával és megkötésével, az ingatlanügyekkel, a fizetésképtelenséggel és a munkajoggal kapcsolatos kérdésekben valósul meg. Tanácsot ad az ügyfeleknek vállalati és GDPR kérdésekben is.
Mielőtt csatlakozott csapatunkhoz, egy elismert ügyvédi irodában dolgozott Bukarestben, ahol számos átvilágítási (due diligence) projektben vett részt, amelyet helyi és nemzetközi befektetők indítottak román vállalatok felvásárlásával kapcsolatban, különös tekintettel az olyan kérdésekre, mint a vállalati dokumentumok ellenőrzése, kereskedelmi megállapodások kidolgozása, kapcsolattartás és képviselet biztosítása a különböző állami hatóságok előtt a legkülönbözőbb területeken szükséges engedélyek megszerzéséhez (kereskedelmi nyilvántartás, ingatlan, környezet, szellemi tulajdon).

Tanulmányok
Horațiu Adrian Rus a Bukaresti Egyetem jogi karán diplomázott és 2014 óta a bukaresti ügyvédi kamara tagja. Emellett fizetésképtelenségi ügyekben jártas szakember, 2020 óta tagja a Romániai Fizetésképtelenségi Ügyekben Jártas Szakemberek Országos Szakszervezetének.

Elérhetőség
Mobil: +40.756.061.092
Email: adrian.rus@bvir.ro