Skip to content

BOT, VÎLCEANU, IERAN & RUS

Romániában és különösen Nagyváradon széles körben elismert a jogi szolgáltatások terén, de képviselte és sikeresen képvisel az Európai Unióból és azon kívüli szervezeteket, élvezve sok ügyfél elismerését Magyarországról, Németországból, Egyesült Királyságból, Olaszországból, Cseh Köztársaságból, Lengyelországból, Kanadából és az Amerikai Egyesült Államokból.
A céget 2005-ben alapították, amikor Ovidiu Bot, aki a Bihar megyei Ügyvédi Kamara tagja 1981 óta, magas képzettséggel és nagy tapasztalattal rendelkezik a peres, polgári, közigazgatási, adóügyi és kereskedelmi jogban, csatlakozott Dan Cristian Vîlceanu ügyvédhez, aki 2005 óta tagja a Bihar megyei Ügyvédi Kamarának, aki elsősorban a társasági jogban, az adótörvényben és a fizetésképtelenség kérdéseiben szakosodott.
2010-ben a társaság új taggal bővült ki Dragoş Ieran ügyvéd személyében, aki 2003 óta tagja a Bihar megyei Ügyvédi Kamarának, ezzel jelentősen kibővítve a gyakorlati területet, különösen a büntetőjogra, a polgári jogra, a végrehajtási törvényekre és visszaéléses záradékokra vonatkozóan.
Azóta a Társaság fontos szereplővé vált a nagyváradi profilpiacon, és jelentős üzleti projektekből és ügyfelekből álló portfóliót épített ki magának.
2017-ben a csapathoz csatlakozott egy új tag, Horaţiu Adrian Rus ügyvéd személyében, aki 2014 óta a bukaresti Ügyvédi Kamara tagja és 2020 óta fizetésképtelenségi ügyekben jártas szakember, aki szerződési jogra, fizetésképtelenségre, adatvédelemre, ingatlan- és építési jogra szakosodott. Korábban egy rangos ügyvédi irodában dolgozott Bukarestben.
Ezért a cég olyan munkacsoportként van felépítve, amely a gyakorlati területekre összpontosít, és tapasztalt ügyvédekből áll, akik összetett és sokrétű kérdésekben szükséges jogi segítséget nyújtanak a jogi munkák átfogó felügyeletéért felelős Ovidiu Bot ügyvéd koordinálásával.
Az évek során a vállalat országon belüli és nemzetközi ügyfeleket képviselt mindenfajta jogi kérdésben, és a szakosodás, a hatékonyság és a szakmai etika révén rendíthetetlen hírnévre tett szert, alkalmazott és mélyreható ismereteket sajátított el a vonatkozó jogi keretrendszerről és a gyakorlat minden területéről, mely bármely befektetés vagy befektető érdeke.
A társaság büszke portfóliójára, amely magas rangú ügyfelekből, köztük nemzetközi és országon belüli vállalatokból áll, mind az állami, mind a magánszférából, amelyek elsősorban a kereskedelemben és az iparban tevékenykednek, valamint az ügyfelek között találhatók magánbefektetők és a közigazgatási szervek egyaránt.
Kidolgoztuk a szükséges tapasztalatokat ahhoz is, hogy csapatunkban tudjunk dolgozni ügyfelünkkel, hogy a közös cél a lehető leghatékonyabban valósuljon meg. Ügyfélközpontúságunk és innovatív, kreatív megközelítésünk precedenst teremtett a bonyolult jogi kérdésekben, amelyek komplikált és olykor instabil jogi környezetben merültek fel.
Célunk, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű hozzáértés és integritás mellett jogi tanácsokat és segítséget nyújtsunk. Minden ügyvédünk folyékonyan beszél angolul, míg egyesek folyékony tudnak kapcsolatot tartani, mind magyarul, mind olaszul.
Megerősítjük, hogy a Vállalatunk rendelkezésre áll és hajlandó együttműködni Önnel. Politikánk az, hogy jogi segítséget a lehető legmagasabb szinten nyújtsuk, észszerűsítjük a költségeket, az ügyfél által felkért minden megbízáshoz pedig hozzárendelünk egy tapasztalt ügyvédekből álló csapatot, akiknek minden esetben a legmegfelelőbbek a képességeik.

Csapatunk

Legfrissebb cikkek

Recenzii de la Clienţi