Skip to content

Firma se mândreşte cu portofoliul deţinut, format din clienţi de rang înalt, incluzând companii internaţionale şi naţionale, atât din domeniul public cât şi privat, care desfășoară în principal activitate de comerţ şi industrie, precum și investitori privaţi şi entităţi ale administraţiei publice.

De asemenea, am dezvoltat experienţa necesară pentru a putea lucra în echipă alături de clientul nostru, astfel încât scopul comun să fie atins cât mai eficient. Orientarea noastră către client şi abordarea inovatoare, creativă, ne-au ajutat să creăm un precedent în rezolvarea problemelor juridice complexe, întâmpinate într-un mediu juridic complicat şi uneori instabil.

Scopul nostru este să furnizăm clientului nostru consultanță și asistenţă juridică la cele mai înalte standarde de competenţă şi integritate. Toţi avocaţii noştri sunt fluenţi în limba engleză, în timp ce o parte au abilitatea interacțiunii cursive, atât în limba maghiară, cât și in limba italiană.

Vă confirmăm faptul că Firma este disponibilă şi dornică să colaboreze cu dumneavoastră, politica noastră fiind de a asigura asistență juridică la cel mai înalt nivel, eficientizând costurile, alocând fiecărui mandat încredințat de client o echipă de avocaţi experimentaţi, a căror aptitudini sunt cele mai potrivite pentru fiecare caz în parte.

Ovidiu Bot

Expertiză

Ovidiu Bot este managerul echipei noastre și astfel se preocupă în special de coordonarea și supravegherea proiectelor pe care le desfășurăm. Cu o experiență în avocatură de mai bine de 40 de ani, Ovidiu Bot este îndeobște recunoscut în piața locală ca un lider în avocatura comercială și de business.

Expertiza vastă a lui Ovidiu Bot în variate proiecte publice și private de mare anvergură reprezintă cheia de boltă a practicii noastre avocațiale, acesta reușind întotdeauna să implementeze cu succes, în caracteristicul său stil inedit, soluții inovatoare și de impact pentru clienții noștri.

În îndelungata sa carieră, Ovidiu Bot a reprezentat atât jucători locali cât și investitori străini, excelând cu precădere în domeniul agro-business, financiar bancar și imobiliar.

Educație

Ovidiu Bot a absolvit Facultatea de Drept a Universității din Cluj în anul 1980 și este membru al Baroului Bihor începând cu anul 1981.

Limbi străine 

Engleză, Maghiară

Contact

Mobil: +40.744.767.010

Email : ovidiu.bot@bvir.ro

Dan Cristian Vîlceanu

Expertiză

Dan Cristian Vîlceanu s-a alăturat echipei noastre încă din anul 2006, fiind îndeobște recunoscut ca unul dintre cei mai experimentați și reputați specialiști în domeniul litigiilor comerciale și fiscale din Oradea, apropierea de și înțelegerea în profunzime a fenomenului antreprenorial autohton, făcând parte, fără echivoc, din atuurile sale.

Expertiza lui Dan nu se oprește însă doar la soluționarea problemelor comerciale complexe, ci se întinde și la consilierea de zi cu zi a clienților noștri corporativi, fiind implicat încă de la început în toate proiectele de anvergură ale acestora, fie ei investitori ori dezvoltatorilor imobiliari sau din domeniul agrobusiness ori industrial.

Vasta expertiză a lui Dan, acumulată așadar în cei 15 ani de avocatură îi permite acestuia să îmbrățișeze un stil propriu în relația cu clienții, reușind să analizeze în profunzime probleme juridice expuse și să le întâmpine cu soluții remarcabile, fiind adeptul unei gândiri „outside the box”, pragmatice și întotdeauna focusate pe scopul final.

Educație

Dan Cristian Vîlceanu a absolvit Facultatea de Drept a Universității din Oradea și este membru al Baroului Bihor începând cu anul 2006.

Limbi străine

Engleză, maghiară, italiană și franceză.

Contact

Mobil: +40.726.273.293

Email : dan.vilceanu@bvir.ro

Dragoș Ieran

Expertiză

Dragoș Ieran a asigurat o consiliere de excepție, asistență și reprezentare în toate fazele procedurilor judiciare, culminate în mod constant cu succesul demersurilor sale, atât pentru clienți interni cât și internaționali.

Atracția pentru oratorie și discuțiile contradictorii argumentate juridic, a dezvoltat-o de pe băncile facultății, rafinându-se ca avocat pledant încă de la primele contacte cu instanțele judecătorești.

Orice problemă juridică are o rezolvare, iar noi suntem specializați să identificăm calea optimă prin care să obținem rezultatele dorite de clienții noștri

Arii de practică

Drept penal

Drept civil (dreptul familiei, succesiuni, recuperări de creanțe și proceduri de executare silită)

Legislație specială I.F.N.-uri

Despăgubiri A.N.R.P.

Educație

Absolvent al Facultății de Drept a Universității de Vest Vasile Goldiș” din Arad

Membru al Baroului Bihor începând cu anul 2003.

Limbi străine 

Engleză, Maghiară, Germană

Contact

Mobil : +40.741.092.052

Email : dragos.ieran@bvir.ro

Adrian Rus

Expertiză

Expertiza lui Horațiu Adrian Rus se concretizează în special în probleme privind negocierea și încheierea contractelor comerciale, real estate, insolvență și dreptul muncii. De asemenea, acesta sfătuiește clienții cu privire la chestiuni corporative, respectiv GDPR.

Înainte de a se alătura echipei noastre, acesta a activat la o reputată societate de avocatură din București, unde a fost implicat într-o gamă variată de proiecte de due diligence demarate de investitori locali și internaționali cu privire la achiziția unor societăți românești, cu focusare pe aspecte precum verificarea documentelor corporative, redactarea înțelegerilor comerciale, asigurarea contactului și reprezentării în fața diverselor autorități statale în vederea obținerii permiselor și autorizațiilor necesare într-o largă varietate de domenii (registrul comerțului, imobiliar, mediu, proprietate intelectuală).

Educație

Horațiu Adrian Rus a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și este membru al Baroului București începând cu anul 2014. El este și practician în insolvență, fiind membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România începând cu anul 2020.

Limbi străine

Engleză

Contact

Mobil : +40.756.061.092

Email : adrian.rus@bvir.ro