TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZAREA A PLATFORMEI ONLINE A CABINETE ASOCIATE DE AVOCAT BOT, VÎLCEANU, IERAN & RUS

Prezentul document intitulat Termeni și Condiții de Utilizare (denumit în cele ce urmează „Condiții generale de utilizare”, Condițiile Generale” sau „Condițiile”) reglementează accesarea sau utilizarea de către dumneavoastră a platformei online (denumite în cele ce urmează “Site-ul”) operat de către „CABINETE GRUPATE DE AVOCAT BOT, VÎLCEANU, IERAN & RUS, asociere cu sediul în România (denumită în cele ce urmează “BVIR).

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII ÎNAINTE DE A ACCESA SAU UTILIZA SITE-UL PENTRU A VĂ ASIGURA CĂ ÎNȚELEGEȚI ȘI ACCEPTAȚI FIECARE CLAUZĂ.

Prezentele Condiții conțin informații importante cu privire la drepturile și obligațiile utilizatorilor Site-ului și la relația acestora cu BVIR. Condițiile pot include, de asemenea, și obligațiile referitoare la respectarea legilor și reglementărilor aplicabile. Vă informăm că BVIR poate modifica sau completa prezentele Condiții din când în când, în mod unilateral, astfel încât vă recomandăm să reveniți periodic la prezenta pagină. Când prezentele Condiții vor fi modificate, vom actualiza data ultimei modificări. Utilizarea în continuare a Site-ului reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a Condițiilor. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții sau cu orice Condiții viitoare, nu utilizați și nu accesați (sau continuați să accesați) Site-ul.

Versiunea curentă a fost publicată în data 05.05.2021

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Informațiile conținute în acest Site sunt furnizate doar în scop informativ, fiind destinate unei prezentări generale, astfel că ele nu trebuie și nu ar trebui să fie interpretate ca sfaturi ori consultații juridice. În consecință, deși Site-ul poate furniza informații referitoare la aspecte juridice, aceste informații nu sunt destinate să constituie sau să înlocuiască consilierea specifică efectuată de un avocat ori de un alt specialist în domeniul juridic. Sunteți de acord că furnizarea de informații și materiale pe acest Site și utilizarea Site-ului de către dvs. nu ne angajează și nu creează nicio relație avocat-client între dvs. și BVIR.

Dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la probleme juridice specifice, vă rugăm să contactați avocatul relevant listat pe acest Site web sau, alternativ, puteți trimite un e-mail la office@bvir.ro.

 

Cu toate acestea, trimiterea unui e-mail nu vă va face client al BVIR. Până când nu sunt agreate condițiile reprezentării juridice, tot ceea ce ne trimiteți nu va fi considerat ca privilegiat și/sau confidențial. Înainte de a vă putea reprezenta, un avocat BVIR vă va conduce mai întâi prin procedura noastră de conflict de interese și evaluare a situației specifice dvs., urmând ca ulterior să ne asigurăm că sunteți pus în legătură cu avocatul cel mai potrivit pentru a se ocupa de problema dvs.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Nu ne asumăm vreo responsabilitate și ne declinăm orice răspundere pentru orice consecințe legate direct sau indirect de orice acțiune sau inacțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor sau materialelor de pe acest Site. Nu acționați și/sau nu vă abțineți să acționați pe baza acestor informații fără a solicita consiliere juridică de la un specialist calificat.

Materialele furnizate pe acest Site sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită din partea BVIR.

În niciun caz, BVIR, partenerii, afiliații ori contribuitorii BVIR la acest Site nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau vătămare sau orice alte daune, fie că sunt directe, indirecte, ori de altă natură, care rezultă sau pot rezulta din accesarea sau utilizarea acestui Site. Prin prezenta renunțați la orice astfel de pretenții împotriva noastră, a partenerilor noștri, a afiliaților și a contribuitorilor noștri. Sunteți de acord că limitările enunțate mai sus sunt elemente fundamentale ale prezentelor Termeni și Condiții.

Ne rezervăm dreptul de a elimina comentariile de pe Site și/sau de pe canalele noastre de socializare, la propria discreție. Vom elimina postările care se află în afara intenției inițiale a conversației, precum și pe cele care sunt jignitoare sau ilegale. În plus, postările care duc către site-urile sau produsele unei persoane cu intenția de a obține câștiguri personale sau cele care dezvăluie informații confidențiale vor fi eliminate.

Conținutul Site-ului, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a BVIR, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare si/sau publicare).

Nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut de pe Site în orice alt context decât cel original intenționat de BIVR, după cum nu este permisă nici includerea oricărui conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al BVIR asupra conținutului Site-ului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului Site-ului, decât cu acordul scris expres al BVIR.

Orice conținut la care Utilizatorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența prezentelor Termeni și condiții.

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.